Понякога съм толкова раним от Теб,
че искам даже силно да крещя:
Недей разбива моето сърце
на хиляди отделни късове!
Недей разкъсва моята душа
в съмнения неоправдани,
за нашата Любов Неземна!
Понякога съм толкова щастлив със Теб,
че искам даже да запея,
като авлига в ранна утрин,
да призова аз своята любима,
с мелодията на дивна песен
и да посрещна първите лъчи
на раждащия се в магия ден!
Понякога съм толкова...
© Ангел Филипов Все права защищены