3.12.2010 г., 13:05 ч.

Понякога съм толкова... 

  Поезия » Любовна
641 0 6

 

Понякога съм толкова раним от Теб,

че искам даже силно да крещя:

Недей разбива моето сърце

на хиляди отделни късове!

Недей разкъсва моята душа

в съмнения неоправдани,

за нашата Любов Неземна!

Понякога съм толкова щастлив със Теб,

че искам даже да запея,

 като авлига в ранна утрин,

да призова аз своята любима,
с мелодията на дивна песен

 и да посрещна първите лъчи

на раждащия се в магия ден!

Понякога съм толкова...

 

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??