15 июн. 2016 г., 21:52

Понякога усещам, че съм болка! 

  Поэзия
678 7 19

Здравей! Не ме ли помниш вече!

Момичето със тъжните очи.

Да, днес съм толкова далече,

но още пазя детските мечти!

 

Понякога усещам, че съм болка,

притихнала в най-ниските треви,

очаквам изгрева и... само толкова,

очите ми са пълни със сълзи!

 

Ще тръгвам, привечер е вече,

ще повървя по този път сама.

Светът остава толкова далечен,

а вътре в мен живее тишина!

© Руми Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??