8 мар. 2009 г., 17:15

* * * Понякога забравям... 

  Поэзия
846 0 19

 

* * *

Понякога забравям, че ме има...

Изпълнена съм някак...

                                      с лекота,

изгаряща ме... и незрима,

докосваща в сърцето песента.

 

Изпълнена съм с лекота, когато

в сърцето ми извира песента,

почувствала, че вечното богатство

за мене си остава любовта...

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??