5 окт. 2006 г., 13:53

попитах сърцето си 

  Поэзия
1105 0 8

попитах сърцето си- 
дали си ти мъжът на живота ми
дали си тоя дето е все във мечтите ми
и ще бъдеш ли с мен до края на дните ми.

попитах сърцето си-а то мълчи и не казва
страх го е милото-нали веднъж ме наказа
а как ми се иска от него да чуя
че ти си мъжът от мечтите ми
и ще бъдеш с мен до края на дните ми!

© Румяна Михалева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??