... а облаците
се обаждат
кресливо
светкавично
гръмовито
после млъкват прецакани
от тежестта си
от тропоските на улеите
излюпват смисъла -
да съживят
живота...
попитай
дали след тях ми е студено
попитай
защо усмивката
във синкоп подскача -
дали е сгряване
или
начало...
© Дима Все права защищены