Feb 16, 2017, 9:04 PM

Попитай 

  Poetry
344 1 1

... а облаците

се обаждат

кресливо

светкавично

гръмовито

после млъкват прецакани

от тежестта си

от тропоските на улеите 

излюпват смисъла  -

да съживят

живота...

попитай

дали след тях ми е студено

попитай

защо усмивката

във синкоп подскача -

дали е сгряване

или

начало...

 

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??