9 янв. 2013 г., 21:13

Поправи ме 

  Поэзия » Другая
402 0 0

Като счупена порцеланова кукла...

 

Крилете ми висят безжизнени,

студ сърцето ми обзе,

уморена съм от думите безсмислени.

Едно те моля: поправи ме.

 

Пукнатините едва ли ще зараснат,

но не искам да съм счупена на две.

Завинаги отвътре ще съм празна,

но помогни ми - поправи ме...

© Ива Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??