Jan 9, 2013, 9:13 PM

Поправи ме 

  Poetry » Other
403 0 0

Като счупена порцеланова кукла...

 

Крилете ми висят безжизнени,

студ сърцето ми обзе,

уморена съм от думите безсмислени.

Едно те моля: поправи ме.

 

Пукнатините едва ли ще зараснат,

но не искам да съм счупена на две.

Завинаги отвътре ще съм празна,

но помогни ми - поправи ме...

© Ива Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??