14 янв. 2008 г., 20:32

Поредната година 

  Поэзия
649 0 11
До пламъка на старата камина
звънят кристални чаши с тънък глас!
Отмина и поредната година,
а любовта не отлетя от нас.

Косите посребрели нежно галим.
В очите - искреност и топлота...
Поредната свещичка ще запалим
и жадно ще отпием радостта.

Не ни сломиха бурите в живота,
не ни прекърши даже завистта!
Отпиваме от чашите с охота,
понесени от пулса на страстта.

Камината догаря, ала знаем,
че топлината е стаена в нас!
Живота изживяхме не на заем,
а в полета на истинската страст!































© Наташа Басарова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??