18 нояб. 2009 г., 20:40

Поредната мъгла 

  Поэзия » Другая
396 0 1

Завладява ме...  Тъгата...

приготвя новите окови...

Поредната мъгла сред

слънчевия ден се трови.

 

Целува ме... Ръката ти...

застинала, закостеняла

от лика на самотата,

подло блъскаща се в теб.

 

Призова ме...  Тишината...

да ти дам душата си в плен -

да ти я дам аз цялата

и да забравя пак за мен.

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??