2 апр. 2007 г., 17:43

Послание 1 

  Поэзия
598 0 7
Послание 1

Изникна ден и спря се срещу мен,
усмихнах му се и му казах:
- Добър Ден!
Погледна ме, намигна ми и продължи.
Денят ми бе добър...

Посрещнах и нощта
усмихнах се и й казах:
- Прекрасна Нощ!
Прегърна ме, целуна ме и продължи.
Нощта ми бе прекрасна...

Срещнах се с хора,
усмихнах се и ги поздравих,
поздравиха ме и те
и хората бяха усмихнати...

Сега целувам ви
и знам, че вашите целувки
все някой ден ще стигнат и до мен.
Обичайте се и нощта ще бъде ви във плен...

© Иван Радев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??