1 нояб. 2008 г., 16:53

Послание 

  Поэзия
595 0 1
В разбитото ми съзнание
е забила нокти любовта.
Неизлекуван от минало страдание,
едвам потулил яростта.

Като приказно сияние,
разкрило неземни красоти,
лекуваш мойто отчаяние,
придаваш блясък в моите очи.

Изпращаш ти към мен послание
непочувствано от мен преди,
подвластен съм на твоето влияние,
върнало красотата в моите мечти.

© Евгени Евгениев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ми да, така е , всяка раздяла е ново начало!Поздрав!
Предложения
: ??:??