Nov 1, 2008, 4:53 PM

Послание 

  Poetry
625 0 1
В разбитото ми съзнание
е забила нокти любовта.
Неизлекуван от минало страдание,
едвам потулил яростта.

Като приказно сияние,
разкрило неземни красоти,
лекуваш мойто отчаяние,
придаваш блясък в моите очи.

Изпращаш ти към мен послание
непочувствано от мен преди,
подвластен съм на твоето влияние,
върнало красотата в моите мечти.

© Евгени Евгениев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ми да, така е , всяка раздяла е ново начало!Поздрав!
Random works
: ??:??