21 янв. 2014 г., 22:25

Послание... 

  Поэзия
358 0 4

 

                                                              ***

 

                                 ДЕЦАТА ни-най-Скъпите Подаръци!

                                 Да са  щастливи в идващите дни!

                                 Да ни даряват с Внуци и Правнуци...

                                 чак до дълбоки старини!

                                 Животът ни, макар и труден,

                                  понякога така и да боли...

                                  Не се отчайвайте и знайте!

                                  След всички бури идват Светли дни!

                                  Да ги прегърнем - не и  за последно...

                                  като мъничета невинни и добри.

                                   Редят се листи, черно-бели,

                                       но Цветното ще победи!

                                 

                                   Честита Годишнина на сайт "Откровения"!

                              На всички, които почитат Деня на родилната помощ

                                ( Бабинден) - (Международен ден на прегръдката)

                                     Да са Живи и Здрави, да Вярват в Доброто

                                            и Нови Творчески Успехи!:)

                                       

                                        

                           

                                 

                              

© Виолета Минчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??