27 июн. 2008 г., 21:57  

После - много пи. А не беше вчера. 

  Поэзия » Любовная
2243 1 34

После - много пи

после,

а дали не беше вчера.

После ти изневерих

после, но не е неделя.

После много плака

кучка съм била.

После беше тъмно.

светло е сега.

После ме обича

даже не разбрах.

Колко ми се врича

в следлюбовен гняв.  

После все със тебе

като послеслов.

Следживот живяхме

като безлюбов.

Днес е  тъмно вчера

и не съм с теб.

После ще ти кажа

как е трудно без.

После  ще се чудиш

колко съм те искала.

 

После ще говоря

днес съм  тъмна истина.

Днес е  страшно вчера

и не съм с теб

После те обичах.

днес обаче - не.

 

© Наталия Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??