После - много пи
после,
а дали не беше вчера.
После ти изневерих
после, но не е неделя.
После много плака
кучка съм била.
После беше тъмно.
светло е сега.
После ме обича
даже не разбрах.
Колко ми се врича
в следлюбовен гняв.
После все със тебе
като послеслов.
Следживот живяхме
като безлюбов.
Днес е тъмно вчера
и не съм с теб.
После ще ти кажа
как е трудно без.
После ще се чудиш
колко съм те искала.
После ще говоря
днес съм тъмна истина.
Днес е страшно вчера
и не съм с теб
После те обичах.
днес обаче - не.
© Наталия Божилова All rights reserved.