5 дек. 2009 г., 20:55

После значи никога 

  Поэзия » Любовная
600 0 3

      После значи никога                                         

                                          

                                                 Юлето & Канибал

 

 

Ти пак си уморена, казваш ми.

В очите ти се гонят пеперуди.

Не зная вече колко много дни

помръкват тъжни твойте изумруди.

 

- Прекрасно е да знам, че ме обичаш,

но трябва първо да преборя себе си,

тогава чак ще гледаш във очите ми

и истински със мен ще се гордееш.

 

- Все казваш "после"... Вече ми омръзна -

светът се сгромолясва изведнъж

и аз от весел, мигом ставам тъжен -

един отчаян прашен болен мъж.

 

- Но думите ми вече нямат тежест,

в съня ми се прокрадва дрезгав грях,

не знам защо, но все се чувствам бедна

и много, страшно много ме е страх.

 

 - Не казвай "после", после значи никога,

 мигът е всичко, другото е прах,

 недей да тръгваш вече ти за никъде,

 поглъщай бавно всеки малък грях...

© Юлиана Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??