2 февр. 2010 г., 20:45

Последен... 

  Поэзия
632 0 23

 

 

 

                             П     О     С     Л      Е     Д     Е     Н . . .

         ____________________________________________

 

 

                                В памет на художника Едмонд Агоп Демирджиян,

                                чийто кратък живот премина като картина на

                                Салвадор Дали...

 

 

 

 

 

                         Притворих очите

                         на толкова скъпи приятели.

                         Заключих зад тях вратите.

                         Със по седем катинара.

 

                         Ала не остана някой,

                         който да затвори моите...

 

                         Да ми сипе шепа пръст.

                         И да тури Кръст.

 

                         Да сложи ключ и на моята врата.

 

 

                         Не! Май един остана.

                         Името му е... Ключарят.

 

 

                         Амин.

 

 

 

 

                         2010 г.                       Виктор БОРДЖИЕВ

 

 

 

 

 

 

 

 

© Виктор Борджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??