5 мая 2016 г., 07:43

Последен блус 

  Поэзия » Любовная
384 0 6

"Oбичам те. До теб съм и ще бъда."

Илюзии с нагарчащ послевкус.

Романтика и трепетна възбуда...

Обреченост в прегръдките на блус.

 

Тотална разпродажба на емоции.

И кой каквото взел е или дал...

Без рекламации! Чудесно бе. Овации!

Разтърсващо-запомнящ се финал.

 

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??