13 мар. 2007 г., 20:32

ПОСЛЕДЕН ПЪТ 

  Поэзия
1040 0 7

Последен път
И небето е червено,
и морето е от кръв,
и луната е студена,
да, но за последен път!

И звездите са сковани
от червена светлина
и устите ни са сляни,
да, но за последен път!

А дърветата са заедно
клоните им не цъфтят
и сърцата ни са заедно,
да, но за последен път!

Много радост преживяхме
и денят ни беше къс
пробвахме - успяхме,
разделихме се, умряхме!

© Зорница Митева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??