27 июл. 2008 г., 21:04

Последна цигара... 

  Поэзия
572 0 2
Последна цигара...


Запалих последна цигара,
в очите освети ме фара.
Нищо не виждам, само светлина,
ослепителна и прозираща душа.

Димът наоколо се разнася,
в друг свят ме отнася.
Сърцето силно затуптява,
за малко ласки умолява.

Ала няма кой да го спаси,
има само разбити мечти.
Преглъщам дима горчив,
гледам с поглед бодлив.

Цигарата е към своя край,
моля те, още една ми дай!
От капка щастие имам нужда
за да не бъда на себе си чужда...


© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Красиво е.Момент,през който много отнас минават.Включително и аз :]
  • Не всичко в живота е "само разбити мечти" ! Рано или късно ще дойде време за малко щастие. Поздрави.
Предложения
: ??:??