14 мар. 2013 г., 22:36

Последна среща 

  Поэзия
548 0 0

Закривам си очите с ръце,
но сълзите си текат, не спират.
За миг аз чувам твоето сърце
и тоновете моето пробиват.

 

Ръце отдръпвам от лицето плавно,
но стаята е празна, тиха,
мрак в душата ми нахлува бавно
и бързо тръпките се заличиха.

 

Това ли бе нашата последна среща,
превръщаща сълзите в лед?
Или някога душата ми ще те усеща
да изгаряш в мене всичко ти наред?

© Ева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??