Mar 14, 2013, 10:36 PM

Последна среща 

  Poetry
487 0 0

Закривам си очите с ръце,
но сълзите си текат, не спират.
За миг аз чувам твоето сърце
и тоновете моето пробиват.

 

Ръце отдръпвам от лицето плавно,
но стаята е празна, тиха,
мрак в душата ми нахлува бавно
и бързо тръпките се заличиха.

 

Това ли бе нашата последна среща,
превръщаща сълзите в лед?
Или някога душата ми ще те усеща
да изгаряш в мене всичко ти наред?

© Ева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??