2 дек. 2010 г., 23:48

Последният залез 

  Поэзия » Другая
520 0 0

На студения плаж сред човешки боклуци сред пепел и прах

На мъгливия бряг пристан последен за уморени тела

Отворих очи

След битки печелих и губех проливах и своя и чуждата кръв

победите нижех на меча с мрака пропит

Отворих очи

Стъпки в безкрая - заглъхват

вятърът виеше в здрача червена луна като кръв

бавно изтичаше от нямото тяло

Отворих очи

ужасът на вратата ми хлопаше

ръка се протегна към студена стомана

слети в едно те нивга не губеха

Отворих очи

на плажа студен

Отворих очи в кървава локва лежах

последният залез угасваше

© Карлос Димостракиос Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??