19 авг. 2008 г., 21:44

Последно 

  Поэзия » Любовная
584 0 1
Последната дума е казана вече...
Последно горчивата чаша изпих...
Но ти... не, не страдай за мене, човече!
Със тебе отново да бъда...?!
Не бих!
Последната ласка отдавна забравих.
Последната грубост дори ти простих,
в архива на свойто сърце те оставих
и с мъката моя от там те изтрих.
Сега си отивам... Недей да ме спираш...
за двама ни тоз е последният ден...
Прощавам ти всичко. Недей да униваш...
и последният спомен да е болка за мен!!!

© Красимира Касабова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??