6 авг. 2024 г., 16:56

Последно раздаване 

  Поэзия
74 0 0

Губя се в мислите

и тъгата си.

Изчезвам, бавно,

по малко на глътки.

Един ден ще съм-

празна опаковка,

засъхнала по бузата сълза.

По устните ми няма

да се мъчат думи, 

няма да има искане. 

Това е.. 

последно раздаване.. 

Аз, губя! 

 

 

 

© Миглена Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??