Aug 6, 2024, 4:56 PM

Последно раздаване 

  Poetry
72 0 0

Губя се в мислите

и тъгата си.

Изчезвам, бавно,

по малко на глътки.

Един ден ще съм-

празна опаковка,

засъхнала по бузата сълза.

По устните ми няма

да се мъчат думи, 

няма да има искане. 

Това е.. 

последно раздаване.. 

Аз, губя! 

 

 

 

© Миглена Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??