31 авг. 2004 г., 16:25

Последно сбогом 

  Поэзия
1406 1 1
До вчера искряха твоите очи,
до вчера сияеше и твоята усмивка,
а днес на гроба ти стоя
и цветя полагам с болка тъй горчива.

Ти беше тъй красива и добра
богиня моя превзела ми сърцето,
ти беше нежна, искрена жена,
а вече светиш от небето.

Не можах с теб да се сбогувам,
да погаля за последно твоето лице,
тъгата бе ме тъй сломила,
а ти студена бе в черният ковчег..

Съдбата зла е знам това
и винаги добрите си отиват рано,
но аз не искам да живея и за миг,
щом го няма вече твоето рамо.

Разбиха се нашите мечти,
а всичко бяха те за нас-
без теб не мога разбери,
дори да дойде сетният ми час.

© Роси Антонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??