3 нояб. 2007 г., 13:10

Послепис 

  Поэзия
878 0 26

                                      

                                       Послепис

                                      

                                       По здрач е. Тихо е.

                                       Много е тихо.

                                       Само цветята остават.

                                       Прошката е поискана,

                                       в сълзите изплакана.

                                       И мъртви, и живи я дават.

 

                                       Там, в тишината,

                                       свещите тихо догарят...

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??