Когато изгубиш посоката,
когато си мислиш, че падаш,
че вече няма надежда...
Тогава повярвай на себе си
и докосни мечтите... и знай,
че този свят те обича!
Затова не се отчайвай,
дори когато болката
от вътре те изгаря...
Бъди силен! Изправи се!
И с нови сили продължавай!
Защото точно в този миг,
ти си нужен на някого...
и той се нуждае от твоята усмивка.
Подава ти ръка да се изправиш
и да продължиш напред...
Въпреки трудностите и болката...
на светът които крещи за помощ
и за промяна... Затова се бори
за мечтите си и силен бъди!
Когато изгубиш посоката -
тя всъщност - теб ще намери!
Със изгрева на слънцето
и светлите му ласки...
които се спускат от небето
като къс коприна - изтъкана
от надежда и светли мечти!
© Катя Все права защищены
за теб момент!А посоката е само една!Да бъдеш силен, да се изправиш и смело да продължиш
напред въпреки болката и реалността която ни заобикаля!Благодаря ти за хубавия коментар!