Обикалях света и обикалях
в търсене на себе си и теб
Пишех и пеех песните си
единствено и само за теб.
На всяка крачка по пътя,
преминавайки по огъня
и по водата, името ти зовях -
говорех, виках и шептях...
През градовете и планините,
през звездите и лъчите,
през времената и пространствата,
от земята до небето, отгоре надолу.
Но тогава не знаех, че ти вече
с мен преживяваш всяка песен
и че оставяш кътчето си в моето,
докато не ме посрещна с целувка.
© Тита Все права защищены