7.01.2017 г., 21:13 ч.

Посрещна ме 

  Поезия » Любовна
584 0 0

 

 

Обикалях света и обикалях

в търсене на себе си и теб

Пишех и пеех песните си

единствено и само за теб.

 

На всяка крачка по пътя,

преминавайки по огъня

и по водата, името ти зовях - 

говорех, виках и шептях...

 

През градовете и планините,

през звездите и лъчите, 

през времената и пространствата,

от земята до небето, отгоре надолу.

 

Но тогава не знаех, че ти вече

с мен преживяваш всяка песен

и че оставяш кътчето си в моето,

докато не ме посрещна с целувка.

 

 

© Тита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??