5 мар. 2011 г., 14:05

Postnicotiana 

  Поэзия » Другая
628 0 6

сутрин -

изхрачени сбъдвания

раздират гърдите

фасове пърхат

пеперудено пепелни

езикът провиснал

бобслейно се спуска по улея

и масажира сърцето

лост от първи род са банелите

баналните обещания

спят  сгушени в сутиена

до настроението изкривено

фасадата на фасона

пурпурее витално

озъбено се усмихваш

вече в бяло

поглеждаш мъжемелачно

и протягаш ръка фамилиарно:

„Приятно ми е – Послепушачката!”

© Милко Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??