9 мар. 2010 г., 21:19

Постосмомартенско 

  Поэзия » Другая
578 0 12

 

САМО МИГ

 

Отреден е в календара

ден, но стига само миг –

едно цвете – обич, вяра –

правят този миг велик!

 

Радостна сълза се стича

и облива с топлина.

Миг такъв, макар едничък,

стига на една жена!

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??