22 сент. 2012 г., 12:53

Постоянно с теб 

  Поэзия » Любовная
588 0 0

Над Земята сме само аз и ти,

над небето е моят глас.

Във вечността сърцето ти тупти,

магията на живота е в нас.

 

Незабравим е този миг,

такава те познавам не от днес.

И грее най-светлият лик,

почукаш ли в душата ми, казвам: Влез!

 

Дори да минат хиляди години,

няма да има преди и след.

През знойни лета и люти зими

ще бъда постоянно с теб.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??