22 мар. 2007 г., 14:20

Посвещение 

  Поэзия
585 0 4
                                             
 
                                                                                     (на баща ми, който е в болница)
                           ВСЕКИ ПО СВОЯ ПЪТЕКА ВЪРВЯ
                           - РАЗДЕЛЕНИ СЪС МАМА.
                           АЗ НЕУСЕТИЛА ТВОЙТА РЪКА,
                           ТИ БЕЗ МОЯТА НЕУВЕРЕНА МЛАДОСТ
                           ОСЪМВАШЕ. СЕГА СМЕ СЕ СПРЕЛИ НА 
                           ХРЕБЕТА. ПЪТЯТ НЯМА НАЧАЛО!
                           ТИШИНАТА В УШИТЕ БУЧИ.
                           ИСКАМ ДА ПЛАЧА ПО ИЗГУБЕНИ РАДОСТИ
                           И ДА ГАЗЯ ДЕТСКИ ТРЕВИ.
                           А Е КЪСНО! СЪЛЗА В ДЛАНТА МИ БЛЕСТИ.
                           НЯМАМ СПОМЕН ОТ СВЕТЛИ ГОДИШНИНИ,
                           ПРЕРОДЕНИ В СИНИ УТРА.
                           СЕГА СЪМ ИЗПЪЛНЕНА С ПИТАНЕ!
                           С РЪЦЕ КЪМ ТЕБЕ ПРОТЕГНАТИ,
                           КАТО ПРОШКА И КАТО ИСТИНА
                           НА ВСИЧКИ ВЪПРОСИ
                           СЕГА И ЗАВИНАГИ
                           - БЪДИ МИ  БАЩА!!!!!
                           
                          

© Женина Богданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??