На съпругата ми
и близките ми
Тази вечер - с красота
на пролетно дихание -
почива си душата
от радости, терзания.
Тази вечер - с доброта
на човешка постъпка -
не съм сиротен
от творения и тръпки.
Тази вечер - до всички вас -
нареждам се - по право -
и не търся компас,
а разрушавам забрава...
© Айдън Софуев Все права защищены