5.10.2016 г., 7:44 ч.

Посвещение 

  Поезия » Друга
256 0 0

 

                  На съпругата ми 

                   и близките ми 

 

Тази вечер - с красота 

на пролетно дихание -

почива си душата 

от радости, терзания. 

 

Тази вечер - с доброта 

на човешка постъпка -

не съм сиротен 

от творения и тръпки. 

 

Тази вечер - до всички вас -

нареждам се - по право -

и не търся компас, 

а разрушавам забрава... 

 

 

 

 

© Айдън Софуев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??