Какво са срещите?
Къс миг безвремие.
Сред многото усмихнати лица.
И взрив от чувства,
и копнежи,
като вселена от слънца.
Защо тез мигове са кратки?
И пак след тях в реалността.
Светът е по-красив,
когато
в едно са нашите сърца.
Простете, мили мои, простете!
Целувки пращам ви сега!
Аз ваш съм.
Много ви Обичам!
Частица сродна съм душа.
Написано в хотелската стая след срещата на „ Откровения”
в София на 12.05.2007г.
© Христо Костов Все права защищены