5 февр. 2011 г., 15:28

Потърси ме 

  Поэзия » Любовная
571 1 1

Потърси ме! Не мълчи!
Знаеш, че е неизбежно.
Да се срещнем! Забранени.
Колкото и да е грешно.

Писано е да се случи.
За последно - аз и ти.
Обичащи се. Сбогуващи се.
Престраши се! Позвъни!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??