Feb 5, 2011, 3:28 PM

Потърси ме 

  Poetry » Love
570 1 1

Потърси ме! Не мълчи!
Знаеш, че е неизбежно.
Да се срещнем! Забранени.
Колкото и да е грешно.

Писано е да се случи.
За последно - аз и ти.
Обичащи се. Сбогуващи се.
Престраши се! Позвъни!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??