12 янв. 2012 г., 23:46

Повод за любов 

  Поэзия » Любовная
994 1 4

Аз няма да ти позволя да паднеш.

Не си помисляй да се предадеш.

Във себе си дори сам да не вярваш,

аз ще съм близо и ще вярвам в теб.

Когато на ръба си да пропаднеш,

аз ще съм тази, дето ще те спре.

Ръка за помощ, в труден миг подадена,

и истинска надежда, и небе.

И твоя муза, пристан твой, утеха,

любима и приятел, и съдник.

Нирваната във мигове на нежност,

в момент на ярост ще съм твоят вик.

Светулката, посоката сгрешиш ли,

и прошката, когато те боли.

Това е моят начин да обичам.

Не искай друго. Поводът си ти.

© Теодора Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??