11 нояб. 2009 г., 10:33

Повтаряща се грешка 

  Поэзия » Любовная
451 0 2

Поредното начало ново

завършва с край познат –

изкушена от сърцето,

отново връщам се назад.

 

Заричах се до вчера,

но пак тук съм и боли

и гордостта във мен умира

с ехото от думи празни.

 

Последната заблуда рухва,

че минало си вече ти

и, в прегръдките безсилна,

света откривам в две очи.

 

Но щастието свършва с мрака

и пак сърцето ще кърви

В плен на възкръсналата мъка

ще заличавам спомена със сълзи.

 

Безкрайно грешката повтарям

с надежди гаснещи в нощта,

по част от мен погубвам -

докога ще е така?

© Мартина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хареса ми!
    Последната заблуда рухва,
    че минало си вече ти..
    Поздрав от мен!
  • харесах !виж това изречение"...ще заличавам спомена с сълзи..." нещо го направи!...спомен и сълзи...спомена в сълзи...а иначе 6!
Предложения
: ??:??