2 дек. 2008 г., 13:08

Повярвай 

  Поэзия
524 0 0

Повярвай във мене - жената,

на всичко аз съм готова!

Ще бъда решителна, смела

и гордо напред ще вървя.

 

От тунела тъмен ще изляза.

Ще забравя що е самота.

Всичко лошо ще отмина

и с радост ще погледна на света.

 

Повярвай, аз съм жената,

която иска и чака.

Живот по-красив да живее

и на несгодите да се смее.

 

Повярвай!!! 

 

 

© Славка Григорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??