Повярвай във мене - жената,
на всичко аз съм готова!
Ще бъда решителна, смела
и гордо напред ще вървя.
От тунела тъмен ще изляза.
Ще забравя що е самота.
Всичко лошо ще отмина
и с радост ще погледна на света.
Повярвай, аз съм жената,
която иска и чака.
Живот по-красив да живее
и на несгодите да се смее.
Повярвай!!!
© Славка Григорова Всички права запазени