Акостирам в твойто пристанище,
пускам тежка котва в твойто сърце.
Не затваряй очите си, тъжните,
позволи да докосна твойто лице.
Забрави и ти болката лепнеща,
тя ничий приятел не може да е.
Ако вяра не ти достига за в бъдеще,
позволи да отнема от твойте страхове.
© Пепи Оджакова Все права защищены
позволи да отнема от твойте страхове."
Страхотен финал!Поздрави!