1 апр. 2008 г., 07:33

Поздрав ли е... 

  Поэзия » Любовная
1180 0 10
Поздрав ли е
този южен вятър,
галещ леко твоите коси
или спомен за разходки нежни
и на жасмин ухаещи, незабравими дни.

Поздрав ли е
тази тиха песен,
долитаща за нас в нощта,
с дъха си на цъфтяща пролет,
миг небесен, покана за влюбени сърца.

Поздрав ли са
моите думи, изплували
от езерото тайно на страстта
или са чудодейни рими пълнолунни,
в изобилие божествен плод на любовта.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??