Apr 1, 2008, 7:33 AM

Поздрав ли е... 

  Poetry » Love
1185 0 10
Поздрав ли е
този южен вятър,
галещ леко твоите коси
или спомен за разходки нежни
и на жасмин ухаещи, незабравими дни.

Поздрав ли е
тази тиха песен,
долитаща за нас в нощта,
с дъха си на цъфтяща пролет,
миг небесен, покана за влюбени сърца.

Поздрав ли са
моите думи, изплували
от езерото тайно на страстта
или са чудодейни рими пълнолунни,
в изобилие божествен плод на любовта.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??