12 мая 2024 г., 01:33

Познах любовта… 

  Поэзия » Любовная
205 1 2


Познах себе си в погледа ти,

и в очите си сетне теб познах.

Познах се в теб и ти в мен,

и любовта избистри се в очите ни.

Познах най - ярката звезда

в безкрая на твоя небосвод.

Познах най- яркия лъч светлина,

в слънцето огряло живота ми.

Така любовта позна се в теб и мен,

и в сърцата ни зокотви се тя.

Когато съдбата проговори ни,

и с усмивка пълна, чухме ние зовът ѝ.

И там, там в очите ти, познах я аз,

любовта, която създава усмивки.

Любовта, която ме усмихва и те усмихва,

познах любовта в себе си и в теб.

 

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??